duminică, 13 noiembrie 2011

Spiritul Sărbătorilor

    Ok! Avănd în vedere că magazinele s-au aprovizionat cam de prin octombrie cu diverse decoraţiuni pentru Crăciun :| wow părea atât de ilar acum o lună cănd lumea colinda afara în tricou şi hanorac iar în marile magazine vedeai: globuri, brad artificial, instalatie pentru brad, costum de Moş Crăciun :|, bomboane si figurine de ciocolată cu Moş Crăciun... ei bine între timp au scăzut temperaturile, noi am început sa ne obişnuim  cu acea imagine din magazine, au apărut si reviste cu cadouri pentru sărbători,  clasicul "ce faci?" transformându-se  în  "Ce faci de Crăciun/ Revelion?"
    Deci... eu încă mai aştept reclama de la Coca-Cola (cea cu sloganul "Răspândeşte spiritul Crăciunului") dar şi cea de la Tuborg  Christmas Brew("De Crăciun fi mai bun.." )pentru a simţi cu adevărat spiritul Crăciunului şi poate dacă nu cer mult... o vacanţa cu zăpadă şi în Bucureşti.
    Dar ce spun eu :)) ce Crăciun/Revelion este acela în Bucureşti fără aglomeraţia din magazine, unde lumea se înghesuie să cumpere cadouri în ultima clipă;  unde poţi să-ţi cumperi petarde,artificii de la colţul străzii (o chestie nu tocmai legală dar tipică); cănd îţi ia cam jumătate din zi să ajungi înapoi acasă deoarece traficul este groaznic (bine asta se cam întamplă în fiecare zi), dar în apropierea sărbătorilor... să nu cumva să faci greşeala să te afli în Bucureşti! Aaaa dacă te afli de sărbători în Bucureşti şi chiar în a doua zi de Crăciun ai rămas fără apă plată:|, nu te panica!!! Hipermarketurile sunt deschise oricum...;)
   Sau... nu te-ai săturat în ziua de Crăciun de sarmale,de cozonac(sau mă rog panetone după caz, că doar ne place să dăm copy-paste;) ) si de alte bunătăţi tradiţionale?  La fel! NU! te panica! oricum la Dristor este deschis, dacă nu mă înşel este chiar non-stop!
   Fără a mai intra în alte detalii (gen programul Tv sau urgenţele la 112) vă doresc de pe acum vizionare plăcută la Singur acasă 1,2,3!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu